Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Westher sänkte Djurgården

U16 mot Djurgården

Laget som slog Djurgården (Foto: Daniel Wickström)

Det har varit lite svårt att få fram information om matchen mot Djurgården. Så mycket är i alla fall klart att det var ÖSKs speluppläggare Henrik Westher som för ovanlighetens skull tog rollen som målgörare. Henrik brukar ju annars vara den som spelar fram sina lagkamrater, men mot Djurgården var han målskytt – två gånger om dessutom.

Efter den sista seriematchen i grundserien kan man konstatera, att ÖSK har vunnit denna på ett mycket imponerande sätt. Med en poängskillnad på 15 poäng efter 16 matcher (!) har man faktiskt redan vunnit även slutspelet i vilken de fem bästa lagen gör upp om placeringarna 2-5. Förstaplatsen kan nämligen ingen ta ifrån ÖSK (om jag nu tänkt och räknat rätt).

Lagets hemsida: Serieseger!

Matchfakta (2*40):
22. 0-1 Henrik Westher
29. 0-2 Henrik Westher

Laguppställning: Harald Detlofsson – Gustav Pauly, Arvid Brorsson (ht), Murat Kuyumcu, Samuel Brunnberg – Vide Törner (68), Jonathan Aronsson, Edwin Lundkvist, Adam Fredriksson (P16 U, 79), Henrik Westher, Isac Eklöf
Ersättare: Simon Bladh(mv), Joseph Spångberg (ht), Gabriel Nyström (P15 U, 68), Joel Nilsson (P15 U, 79), Lucas Parkedal Stenfelt (P15 U)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.