Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Slutsåld serieavslutning

ÖSK har succesivt pytsat ut biljetterna till avslutningsmatchen mot AIK. Intresset har varit stort – speciellt från AIK-supportrarnas sida som hoppas kunna fira allsvenska guldmedaljer i Örebro den 31 oktober. Idag släpptes de sista sittplatsbiljetterna till allmän försäljning (ca. 1000) stycken och de var slut i ett nafs. Kvar finns nu enbart biljetter till hemmastå/västra läktaren samt till den sk. familjeläktaren.

Smart eller tursamt av ÖSK (beroende på hur man ser det) att sälja biljetterna redan nu, när AIK fortfarande finns med bland lagen i tabelltoppen. Några förluster hade nog räckt för att kyla ner intresset en hel del.

NA: Sittplatsbiljetter som idag släpptes till ÖSK-AIK är slut
NA: Stora trycket – slutomgången nästan slutsåld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.