Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15/00: Två inhopp för Sangwa

P15/00 – Sveriges yngsta landslag – har i veckan mött Norge i en dubbellandskamp. Sverige vann den första landskampen med 4-2, men förlorade den andra med 3-1. ÖSKs Odilon Sangwa fick börja båda matcherna på bänken och blev sedan inbytt i de andra halvlekarna. I den första matchen som Sverige vann skedde bytet inte förrän i den 73:e minuten (matchtid 2*40). I andra matchen blev det tidigare inhopp, då han kom in i den 56:e minuten.

Elias Durmaz från BK Forward var även han uttagen till landskamperna. Han började den första matchen, men blev utbytt med en minut kvar av den första halvleken. I den andra matchen började han sedan på bänken för att sedan spela hela den andra halvleken.

SvFF: Svensk seger i Norge
SvFF: Norge vände och vann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.