Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Kampen om mitten: Omgång 2

Söder Dam - Älvsjö
ÖSK Söders damer fortsätter sina ansträngningar att avsluta säsongen i linje med lagets målsättning. Sämst femma men helst bättre har coach Collgård sagt vid något tillfälle. Lördagsmotståndarna från Älvsjö AIK har varit något av årets (positiva) överraskningar. Förra året kämpade de för att hålla sig över nedflyttningsstrecket – i år har de varit med och utmanat i toppen. Den nuvarande tabellplaceringen som trea fem poäng före ÖSK Söder vittnar om en bra säsong.

ÖSK Söder får till den här matchen tillbaka trion Elin Börjesson, Marie Ståhlberg och Sabina Håkansson som av olika anledningar inte kunde vara med borta mot Brommapojkarna. Uttagna att representera klubben är följande Matchtrupp: Ida Lindell (mv), Elin Börjesson, Lisa Lindahl, Agnes Andersson, Klara Thorsén, Lova Händel, Joline Jakobsson, Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Marie Ståhlberg, Anna Meijer, Emma Tivemo och Emelie Lundqvist.

ÖSK Söder Dam: Söder dam tar emot Älvsjö AIK

Söderdamerna är för övrigt inte det enda av ÖSKs respresentationslag som spelar styr kosan mot Ekäng/GPP IP i morgon. Klockan 11 spelar ÖSK Söder herr en div 6-match mot IFK Hallsberg och en timme senare börjar den regionala 16-årsmatchen mellan ÖSK Ungdoms U-lag och KB Karlskoga på Ekängs konstgräs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.