Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dag för dag för Moberg

Erik Moberg: Bättre än befarat.

Erik Moberg: Bättre än befarat.

NA rapporterar, att Erik Mobergs skada inte verkar vara så allvarligt som man till att börja med kunde befara. Enligt spelaren själv känns det förhållandevis ”bra” och han rehabtränar redan. På frågan om han kan tänkas vara klar för spel redan till Elfsborgsmatchen på måndag svarar han att man tar det dag för dag.

Bloggen tror, att om han ännu inte börjat träna med laget igen så hans medverkan mot Elfsborg ytterst tveksam. Det kommer viktigare sexpoängsmatcher senare den här säsongen och det är i första hand till dessa han skall vara spelbar och spelklar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.