Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Onsdagsmöte med Sirius

ÖSKs U16-trupp skall den här veckan göra klart med seriespelet i sin U16-serie. I kväll möter laget IK Sirius på hemmaplan och i övermorgon reser man till Stockholm för att avsluta med en match mot tvåan Djurgårdens IF. De svartvita eleganterna har det här året varit helt överlägsna och leder inför kvällens match serien med nio poäng, trots att man har en match mindre spelad.

Följande Matchtrupp har tagits ut för kvällens match: Harald Detlofsson (mv), Simon Bladh (mv),  Samuel Brunnberg, Gustav Pauly, Martin Trinh, Vide Törner, Joseph Spångberg, Viktor Svensson, Murat Kuyumcu, Almin Masic, Sebastian Ternevid, Albin Zidaric,  Isac Eklöf, Edwin Lundqvist, Jonathan Aronsson, Henrik Westher, Adam Leijon, Jonathan Eriksson

Sirius ligger inte så bra till i tabellen, men har haft en del riktigt bra resultat under hösten och skall absolut inte underskattas.

Matchen spelas på Behrn Arena och börjar kl. 19:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.