Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

JDM: Direkt till final för ÖSK Söder Dam

I DM-klassen för damjuniorer var det bara tre klubbar anmälda: ÖSK Söder, IK Sturehov och IFK Hallsberg. I stället för en vanlig utslagsturnering var tanken därför att man skulle köra en miniturnering i vilken de tre lagen mötte varandra (en gång). Sturehov och Hallsberg möttes i den första matchen som Hallsberg vann med 4-1. När det var dags för Sturehov att möta ÖSK Söder lämnade de dock walk-over eftersom de inte kunde få ihop ett slagkraftigt lag. Söder juniorer utsågs alltså till segrare i den matchen med siffrorna 3-0.

I kväll spelas den sista matchen i denna rumphuggna mini-turnering. ÖSK Söder reser till Hallsberg för att möta ortens damjuniorer. FÖr ÖSK Söder gäller, att det bara är seger som gäller om de vill få med sig DM-tecknen till Örebro. Hallsberg tar nämligen vid ett oavgjort resultat hem DM tack vare fler gjorda mål. Nåväl, så skall det väl inte behöva gå.

Söder kan skicka en efter omständigheterna mycket rutinerad trupp till Hallsberg. Många av dem har redan hunnit skaffat sig erfarenheter av spel i div 1.

Matchtrupp: Sofia Andersson-Gustavsson (mv), Emma Pettersson, Ebba Lundqvist, Sarah Axelsson, Agnes Andersson, Klara Thorsén, Lova Händel, Joline Jakobsson, Linnea Wetterberg, Sara Sandberg, Anna Meijer, Amanda Nordenby, Maya Pettersson, Ellen Forsberg, Wilma Brogren och Emma Östlund.

Matchen börjar kl 19:00 på Allévallen i Hallsberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.