Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Oskiljaktliga

Målgörare och målvaktare: Sara Sanberg och matchens Söderlirare Ida Lindell.

Målgörare och målvaktare: Sara Sandberg och matchens Söderlirare Ida Lindell. (Foto: ÖSK Söder)

Mycket jämnare än så här kan det väl inte bli. ÖSK Söder och BPs damlag har mötts två gånger i år. Båda matcherna har slutat 1-1. I båda matcherna har hemmalaget tagit ledningen och det gästande laget kvitterat. Dagens resultat helt logiskt alltså – så här i efterhand.

Men om man läser mellan raderna i söderdamernas matchrapport verkar det dock som om man från ÖSK-håll kanske ändå inte tyckte att resultatet var helt logiskt. Mycket till ordnat spel verkar matchen inte ha bjudit på.

För Söders del var det nog på sätt och vis viktigare att ta två poäng från BP än att själva boka in ettan i den egna poängkolumnen. Striden om fjärdeplatsen fortsätter nämligen nu mellan de två lagen och nog verkar det som om Söders damer har det något lättare programmet. Dessutom spelas alla de tre kvarvarande matcherna i Örebro.

ÖSK Söder Dam: En pinne i sista bussresematchen
NA: ÖSK Söder fick inte fart på offensiven

Knapphändiga matchfakta:
34. Varning Silvia Erkisi
47. 1-0 Maria Pettersson Schmiedhofer
61. Byte Joline Jakobsson (ut) Olivia Puhls (in)
68. Varning Sophie Pettersson
70. Byte Anna Meijer (ut) Klara Thorsén (in)
70. Byte Agnes Andersson (ut) Emma Östlund (in)
81. 1-1 Sara Sandberg

De elva som startade: Ida Lindell (mv), Lisa Lindahl, Agnes Andersson (70), Joline Jakobsson (61), Silvia Erkisi (k), Sara Sandberg, Anna Meijer (70), Amanda Nordenby, Sophie Pettersson, Emma Tivemo och Emelie Lundqvist.
De fyra på bänken: Klara Thorsén (70), Lova Händel, Olivia Puhls (61) och Emma Östlund (70)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.