Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tveksamt om Kamara spelar i år

Alhassan Kamara

Alhassan Kamara


FotbollDirekt har varit i kontakt med ÖSKs läkare Ulf Nordström beträffande Alhassan Kamaras status. Av dennes uttalanden att döma är det nog tveksamt om ÖSK kan räkna med någon hjälp från Kamaras sida under den allsvenska slutspurten.

Ovanstående bild tog jag den sista juni i år. Då var Kamara i alla fall ute och kände på bollen. I dagsläget verkar han inte ha kommit så mycket längre i sin rehab av artikeln att döma. Att räkna med/hoppas på att han skall vara spelklar innan säsongen är slut är nog att hoppas på för mycket.

FotbollDirekt: Allsvenske stjärnans mardröm släpper inte – men läkaren vägrar ge upp

Lite väl dramatisk rubriksättning från FD:s sida. Men det gäller väl att locka till sig så många klick som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.