Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Seger i Södertälje

William Gunnarssons tidiga mål gav ÖSK vind i ryggen i Södertälje.

William Gunnarssons tidiga mål gav ÖSK vind i ryggen i Södertälje.

ÖSK U19 var i Södertälje igår och mötte Syrianska FC. Det var till synes säkra poäng som skulle hämtas hem och så visade sig även vara fallet. De stackars syrianerna hade innan matchen spelat 19 matcher, förlorat 18 och vunnit 1. På sätt och vis beundransvärt att de har motivation och energi att fortsätta.

Jag har inte sett någon rapportering från matchen utöver den som finns på SvFF:s websidor. Av denna att döma blev det aldrig dramatiskt. ÖSK tog en tidig ledning och kunde gå till halvtidspausen med en 2-0 ledning. I andra halvlek kunde man sedan dubbla målskörden.

U19-laget har ytterligare två matcher den här veckan. På tisdag möter de Assyriska FF på hemmaplan i en match som var uppskjuten. På fredag kommer sedan Brommapojkarna, som är ett av seriens allra bästa lag, till Behrn Arena. Så det fanns väl ingen anledning att gå för fullt hela matchen mot Syrianska (om man nu inte gjorde det).

Matchfakta:
11. 0-1 William Gunnarsson
19. Varning Kevin Johansson
32. 0-2 Felix Möller (straffmål)
63. 0-3 Michel Yanez Hernandez
80. Varning Solomon Babyesiza
87. 0-4 Mikael Loön

De 11 som startade matchen: Edwin Ahlnäs, Felix Möller (k), Gabriel Fernsten (U17), William Gunnarsson, Kevin Johansson (U17), Michel Yanez Hernandez, Marcus Karlsson (U17), Carl Ekstrand Hamrén, Mikael Loön, Douglas Bjäresten (mv, U17) och Viktor Franssila (U17).
På bänken satt då: Albin Ödberg, Fayia Kobba Jr, Simon Bladh (mv, U16), Solomon Babyesiza och David Holm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.