Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dagens U-matcher

Både ÖSK U17 och U19 har lördagen som speldag denna helg. Det yngre av lagen möter Skiljebo på hemmaplan medan juniorerna är i Södertälje för match mot Syrianska.


För ÖSK U17 är det tredje gången gillt som gäller. Laget har mött Skiljebo IK vid två tillfällen tidigare i år, men ännu inte lyckats besegra västeråsarna. I Ligacupen blev det 2-2 efter ett sent självmål (?) på en hörna slagen av Oliver Kåhed. Bortamatchen i Västerås vann hemmalaget med 1-0. Dags för revansch alltså för Rickard Torstenssons lag.

Rickard har följande Matchtrupp till sitt förfogande: Harald Detlofson (U16), Lukas Hjort, Martin Trinh (U16), Oskar Sandberg, Gabriel Fernsten, Alex Hahne, Arvid Brorsson (U16), Joseph Spångberg (U16), Oliver Kåhed, Viktor Walldén, Albin Zidaric (U16), Jonathan Aronsson (U16), Hampus Lundgren, Ebrima Jaiteh, Simon Danielsson och Isac Eklöf (U16).

Det blir alltså en ”blandad trupp” med spelare både från de yngre och äldre U-trupperna. Jag antar att en del av 17-åringarna som hade kunnat spela den här matchen ingår i dagens U19-trupp.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 13:00.


ÖSKs äldsta U-lag möter Syrianska FC på Södertälje Fotbollsstadium kl. 14:00. En match jag inte vet mer om än att det är en match som ÖSK ”skall vinna”. Syrianerna har inte haft någon bra säsong och ligger helt avsågade i botten av tabellen. De har gjort minst mål och släppt in flest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.