Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15/00: Odilon Sangwa får nytt förtroende mot Norge

ÖSKs Odilon Sangwa gjorde sin landslagsdebut och dessutom ett mål för några veckor sedan, då P15-landslaget gjorde sina första matcher i en dubbellandskamp mot Finland. I mitten av september är det dags igen för Sveriges yngsta landslag. Då väntar ett dubbelmöte med Norge.

Utöver ÖSKs snabbe anfallare är även Karlslunds målvakt Ludvig Franck och BK Forwards mittfältare Elias Durmaz uttagna. ÖSKs ytterback Martin Trinh, som deltog i landskamperna mot Finland, har haft känningar i en fot och därför inte varit aktuell för uttagning denna gång.

SvFF: Trupp till dubbelmöte mot Norge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.