Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

BP värvar från ÖSK

Tungan rätt i mun: Stina Gävbo

Tungan rätt i mun: Stina Gävbo


Bloggen kostar på sig att lägga ut en sådan där rubrik vars huvudsyfte är att samla på sig så många nyfikna klick som möjligt. Nu verkar ju Bloggen i och för sig i en helt klickneutral miljö, men ändå.

I det här fallet avser övergången Stina Gävbo, som förra året spelade div 1-fotboll med ÖSK Söder Dam. Redan under hösten flyttade hon till Stockholm, även om hon representerade Söder säsongen ut. Nu har hon alltså till slut gjort klart med en ny klubb och det blev alltså söderdamernas konkurrenter Brommapojkarna.

Trots detta önskar Bloggen henne lycka till i den nya klubben.

Brommapojkarna: BP Dam värvar från Örebro!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.