Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

(Sön)Dagens U-matcher

ÖSK har matcher idag för både U17 och U19.


För U19 väntar en hemmamatch mot GIF Sundsvall. Lite ovant blir det nog ändå för ÖSKarna eftersom matchen inte spelas på Behrn Arena utan på Lugnets konstgräs. Oklart varför – några andra fotbollsmatcher verkar inte vara inbokade på Behrn idag.

Det är två mittenlag i tabellen som möts. ÖSK bör väl ha en viss fördel eftersom de inte behöver resa så långt. En osäkerhetsfaktor är hur man kommer att disponera sitt lag. U17 har en förmodligen svårare bortamatch och vill nog behålla så många som möjligt av sina spelare.

Jonathan Lundberg och Carl Ekstrand Hamrén fick inte någon matchtid mot BK Häcken och borde väl vara spelsugna. Samtidigt är det så att ÖSK har en U21-match på tisdag och för den matchen borde ett antal av U19-spelarna vara aktuella. Så det finns en del att fundera över, när man tar ut truppen och hur man sedan skall matcha den under matchen.

Matchen med avspark kl. 16:00 spelas på Lugnets IP i Adolfsberg.

Sent tillägg:.
Matchen med avspark kl. 16:00 spelas trots allt på Behrn Arena.


U17-truppen reser till Göteborg för match mot Idrottsföreningen Kamraterna. Även här är det två mittenlag som möts. Matchen spelas inomhus (!) i den nyligen invigda Prioritet Serneke Arena – Göteborgs nya multisportanläggning.

Göteborgs-Posten: Nu öppnar nya multiarenan

Ingenting om truppen (än) för den här matchen heller. Men man kan nog räkna med att det blir en del spelare från U16 som får resa med till Göteborg. De har ju börjat ta plats i matchtrupperna under hösten.

Matchen börjar kl. 14:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.