Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Målrik vinst i Boo

När Boo FF besökte GPP IP i våras blev det bara ett mål och det till hemmalaget som vann matchen med det målet. I returmötet blev det hela sju mål, men fortfarande var det ÖSK Söder Dam som vann matchen med ett måls marginal.

Söderdamerna åkte till Stockholm med en väldigt tunn trupp. Utöver startelvan fanns enbart Maya Pettersson att tillgå för de sju platserna på reservbänken. ÖSK Söder Dam, vars säsong varit påtagligt målsnål, trampade gasen i botten med en gång och efter en dryg halvtimme ledde man med 3-0. Målskyttar var i tur och ordning Lova Händel, Sabina Håkansson och Sara Sandberg.

Boo knaprade in på försprånget två gånger om innan Emma Tivemo väl förmodligen säkrade segern genom att göra 4-2 med dryga tio minuter kvar. Boo reducerade ytterligare en gång, men då var matchuret redan på väg att stanna så något mer mål hann de inte med att göra.

En riktig kämpaseger av Twitterrapporteringen att döma.

NA: Målfest när ÖSK tog tre poäng
ÖSK Söder Dam: Viktig vinst mot Boo FF

Matchfakta:
16. 0-1 Lova Händel
27. 0-2 Sabina Håkansson
34. 0-3 Sara Sandberg
38. 1-3 Beatrice Berglund Juhola
73. 2-3 Sofia Snarberg
78. 2-4 Emma Tivemo
80. Lova Händel (ut) Maya Pettersson (in)
90. 3-4 Emma Westin

De elva som startade: Ida Lindell (mv), Lisa Lindahl, Lova Händel, Joline Jakobsson, Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Anna Meijer, Emma Tivemo och Emelie Lundqvist (k).
På bänken var det bara Maya Pettersson som satt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.