Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM-seger för ÖSK Ungdom P14

 ÖSK P14 - DM-segrare 2015

ÖSK P14 – DM-segrare 2015

ÖSKs 14-åringar tog välförtjänt hem DM-tecken i den yngre pojkklassen då DM-finalen spelades idag på Trängen. Dino Salcinovics två långskott låg bakom första halvleks båda mål. Det första i den 22 andra minuten kunde Karlslunds målvakt inte hålla och på nästa skott två minuter senare tvingades denne lämna en retur som Ibrahim Kamil kunde stöta in.

Dino Salcinovis två långskott bäddade för ÖSKs halvtidsledning.

Dino Salcinovics två långskott bäddade för ÖSKs halvtidsledning.

Karlslund kunde reducera till 2-1 i inledningen av den andra halvleken innan Alexius Bergquist i mitten av den andra ökade på ÖSKs ledning efter en frispark och en rörig situation i Karlslunds straffområde. Matchens sista mål nickade Nadir Ayeva in i matchens slutsekunder. Det står självmål i matchrapporten, men jag tror att bollen gått in även utan hjälp av någon försvarare.

Bra insatser av främst ÖSKs mittfält med Marcus Kanto, Dino Salcinovic och Edvin Cimirotic.

Marcus Kanto dominerade centralt på mittfältet med smart och passningssäkert spel.

Marcus Kanto dominerade centralt på mittfältet med smart och passningssäkert spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.