Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Tunn trupp till Boo

ÖSK Söders damlag har söndagsmatch på bortaplan mot Boo FF den här helgen. Det reser dit med en uttunnad trupp, som väl förmodligen kan se fram mot en intressant eftermiddag på Boovallen. Följande matchtrupp kommer att representera ÖSK Söder: Ida Lindell, Lisa Lindahl, Maya Pettersson, Lova Händel, Joline Jakobsson, Anna Meijer, Sabina Håkansson, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Anna Meijer, Emma Tivemo och Emelie Lundqvist (k).

Det blir bara 12 spelare så tränarna inflikar förhoppningsfullt, att någon ytterligare kan tillkomma. Vi får väl hoppas att det gör det.

ÖSK Söder Dam: Boo FF borta

3 kommentarer – kommentera

Thomas Melkersson

Jag får det bara till 11 spelare, om inte Anna Meijer har blivit klonad. Och truppen som ska möta Boo FF tycker jag bara består utav vinnarskallar, så det ska nog inte vara några större problem för ÖSK söder dam att ta med sig 3 poäng hem.

Ficedula hypoleuca

Vi får väl anta/hoppas att det rör sig om en felskrivning från Söders sida. Det är den här truppen de lagt ut i sin matchkallelse. Meijer-klonen skulle kunna vara Sara Sandberg som spelat med nr 10 tidigare.

Thomas Melkersson

Då får vi se det som ett ESS i rockärmen, om nu Sara Sandberg är med i truppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.