Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM-söndag

I morgon (som snart har blivit idag) så börjar Örebrodistriktets DM-finaler att spelas. ÖLFF kan med en viss tillfredsställelse konstatera, att de redan nu kan avverka tre finaler. Ibland drar ju avgörandet av dessa finaler ut på tiden på grund av andra åtaganden för finalisterna.

Klara för final är man i alla fall i klasserna F14, F16 och P14. ÖSK har deltagande lag i F16 och P14. Det här är årskullar som jag inte vet så mycket om.

Pojklaget får väl gälla som rätt stora favoriter i den yngre pojkklassen. De är obesegrade i sin åldersgrupp i distriktet i år och har redan besegrat sina motståndare från Karlslund med 3-0 i kvalspelet till nästa års regionala P15-serie.

När det gäller flicklaget vet jag ännu mindre, men hittar i alla fall tre namn i truppen som jag känner igen. Trion Agnes Andersson, Linnea Wetterstrand och Emma Östlund har alla fått speltid i ÖSK Söders damlag i div 1 i år. De bör väl kunna ge sitt lag en hel del när de nu går ner på flicklagsnivån igen för den här matchen.

11:00 DM-final F14: IFK Kumla – Adolfsbergs IK
13:00 DM-final P14: Örebro SK – Karlslunds IF
15:00 DM-final F16: Adolfsbergs IK – Örebro SK Söder

Alla tre matcherna spelas på Trängens IP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.