Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: Semifinal den 9 september

ÖSK och Vretstorp har (förvånansvärt snabbt) kommit överens om speldatum för deras inbördes DM-semifinal. Den kommer att spelas den 9 september på Vretstorps välskötta hemmaplan Fredriksberg. Avspark redan kl. 18:00 för att man skall hinna klart innan det blivit mörkt.

Matchen har alltså placerats in under landslagsuppehållet som för ÖSKs del sträcker sig från den 29 augusti (BK Häcken hemma) till den 13 september (Hammarby borta). ÖSKs U19-lag har inplanerade matcher både den 8:e och den 11:e september, så det mesta tyder på att ÖSK tänker använda sig av spelare från A-truppen för den här matchen.

Anmärkning och historisk återblick. Senast ÖSK var i Vretstorp för en DM-match var i maj månad år 2005. ÖSK ställde då upp med ett lag som huvudsakligen bestod av spelare från Håkan Juhlins ÖSK Ungdom. Dessutom gjorde Joel Lundblad sin första match efter en långvarig skadefrånvaro.

Laguppställning: Simon Nurme – Joakim Green, Joakim Reithe, Johan Åwall, Moses Reed- Anton Ahlén – Robin Ingvarsson, Kevin Walker, Kristoffer Näfver – Sandro Pavicevic, Jon Lundblad
Ersättare: Niklas Lönnqvist, Mattias Norgren, Jacob Nilsson, Martin Bengtsson, Jonas Persson (mv)

ÖSK vann till slut matchen efter mål av bland annat Joel Lundblad. Men det satt långt inne. (I den efterföljande matchen spelade ÖSK sedan mot SMÅ IF på Tingstadsvallen. Trots ett starkt lag med många A-truppspelare förlorade ÖSK).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.