Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Hammarby hemma

ÖSK U16 spelar i kväll en mitt-i-veckan match mot Hammarby i U16-serien. Mötet mellan de två lagen låg tidigare inplanerad på fredag. Jag antar, att ÖSK ville ha den flyttad till onsdagen för att man skulle få lite större flexibilitet inför söndagen då både U17 och U19 spelar.

I kväll spelar ÖSKarna – skulle man kanske kunna säga – för seriesegern. Det starka ÖSK-laget är nämligen efter 12 matcher fortfarande obesegrade och den enda plumpen i poängprotokollet är en oavgjord match. Vid seger eller till och med ett oavgjort resultat i kväll så kommer laget att vara klara seriesegrare trots att då fortfarande tre omgångar återstår att spela.

ÖSK har kallat en stark trupp till matchen i vilken bland annat Almin Masic ingår. Han brukar ju normalt återfinnas i U17- och U19-lagen. Saknas gör väl framför allt Albin Zidaric och Martin Trinh (av okända anledningar).

Matchtrupp: Harald Detlofsson (mv), Simon Bladh (mv), Samuel Brunnberg, Murat Kuyumcu, Gustav Pauly, Vide Törner, Edwin Lundqvist, Jonathan Aronsson, Arvid Brorsson, Henrik Westher, Isac Eklöf, Adam Leijon, Sebastian Ternevid, Odilon Sangwa, Viktor Svensson, Adam Fredriksson, Almin Masic och Jonathan Eriksson.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 19:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.