Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: Vretstorp väntar i semifinalen

Det blir till Fredriksberg som ÖSK får ställa kosan, då semifinalen i årets DM skall avgöras. Vretstorps IF kvartsfinalbesegrade i kväll lokalkonkurrenterna från Laxå IF med 3-1 i ett rent Västernärkesderby.

Vretstorp Är ett av topplagen i årets Närkesfyra och skall inte underskattas som motståndare – speciellt inte eftersom de lär ha tre bonusmål med sig in i matchen.

När semifinalen skall spelas är givetvis inte klart än. Det gäller att hitta en tid som passar båda lagen. Vi får väl hoppas, att det går att finna ett datum som ger ÖSK möjligheten att komma med ett starkt lag. Inte så mycket för resultatets skull som för publikens. Det är ett landslagsuppehåll i början av september, vilket borde innebära, att det kan gå lättare att finna ett passande datum.

I den andra semifinalen möts Real Örebro (div 5) och IK Sturehov (div 4).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.