Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Mot Norrköping på Behrn Arena

Till lunch idag (kl 12:30) möter ÖSK U17 sina eviga motståndare från IFK Norrköping. Derbykaraktär och en hel del prestige i den matchen. Motståndarna från Peking har en slutspelsplats att försvara, medan ÖSK givetvis mer än gärna håller sin obesegrade höstsvit vid liv. Allt talar för en spännande och välspelad match.

ÖSKs matchtrupp ser ut på följande sätt: Harald Detlofson (U16, mv), Douglas Bjäresten (mv), Oscar Sandberg, Lukas Hjort, Arvid Brorsson (U16), Gabriel Fernsten, Alex Hahne, Joseph Spångberg (U16), Hampus Lundgren, Adem Greku, Kevin Johansson, Jonathan Aronsson (U16), Viktor Walldén, Oliver Kåhed, Ebrims Jaiteh, Simon Danielsson och Marcus Karlsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.