Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Bortaseger mot AIK

Isac Eklöfs mål avgjorde AIK-matchen till ÖSKs fördel.

Isac Eklöfs mål avgjorde AIK-matchen till ÖSKs fördel.

ÖSKs U16-lag fortsätter att rada upp segrar. Idag mötte de AIK – det enda lag som hittills lyckats ta poäng av dem – på bortaplan. Det blev en ÖSK-seger med knappast möjliga marginal. Matchens enda mål gjordes av Isac Eklöf i den 52:a minuten.

En knapp seger kan tyckas, men det var inte med en full spelartrupp man mötte AIK. På bänken hade man bara tre spelare, Adam Fredriksson från P16 U samt Gabriel Nyström och målvakten Martin Andersson från P15 U. Jag antar att en del av de spelare som saknades idag spelar med U17 i morgon. Den matchen är mot IFK Norrköping på Behrn Arena.

ÖSK leder nu serien med nio poäng och en match mindre spelad före Djurgården på andra plats. Övriga resultat har gått ÖSKs väg och laget behöver nu (om jag tänkt och räknat rätt) bara en poäng till för att skapa ett ointagligt försprång.

En matchrapport finns på lagets hemsida: Seger i Stockholm

Matchfakta (2*40 min):
52. 0-1 Isac Eklöf

Laguppställning: Simon Blad – Gustav Pauly, Edwin Lundkvist, Murat Kuyumcu, Samuel Brunnberg – Vide Törner (ht), Jonathan Aronsson (k), Arvid Brorsson, Sebastian Ternevid (65), Isac Eklöf och Adam Leijon
Ersättare: Martin Andersson (mv), Adam Fredriksson (ht), Gabriel Nyström (78)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.