Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Hammarby – tredje gången gillt?

Efter en 2-1 förlust i ligacupsfinalen och ytterligare en förlust med 4-2 i serien har ÖSKs juniorer i kväll en möjlighet att ta revansch. Klockan 19:00  20:00 börjar U19-matchen som spelas på Behrn Arena.

ÖSKs matchtrupp: Harald Detlofsson, Edwin Ahlnäs, Carl Ekstrand, Hamrén, Viktor Franssila, Andreas Klingström, Felix Möller, Mikael Loön, Mirza Turan, Michel Yanez, Jonathan Lundberg, William Gunnarsson, Marcus Karlsson, Kevin Johansson, Alex Hahne, David Holm och Faiya Kobba Jr.

Den här truppen ser väl samtidigt ut som kvällens laguppställning.

Beträffande Faiya Kobba Jr. så är det en bekant till Alhassan Kamara. NA skrev om honom för ett tag sedan: Crespo ordnade provspel – åt kompisen. Han är född 1996 så han har inte lång tid på sig för att övertyga ÖSK om att han skall få fortsätta i klubben nästa år. Men tydligen tillräckligt intressant för att ÖSK i alla fall skall registrera honom som en junior.

Hammarby skriver i en kort införartikel att deras lag i kväll kommer att innehålla fler från U17-truppen än vanligt. En del spelare från U19 kommer nämligen att ingå i matchtruppen för deras lag i Svenska Cupen, som i kväll skall möta Carlstad United.

Hammarby IF: U19: Bortamatch mot Örebro i kväll

2 kommentarer – kommentera

MFH

Kollade nyss på Bajens trupp i Svenska cupen mot CU, vilka spelare från U19 är med där? Säkert dåligt påläst men såg bara Viktor Nordin som väl också tillhör A truppen..

Ficedula hypoleuca

Jag vet inte. Men Hammarby skriver så i sin inför-artikel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.