U17: Storseger mot Motala

ÖSKs nyförvärv Simon Danielsson som kommit över från IFK Kumla under sommaren hade av allt att döma igår en bra kväll på Behrn Arena. Simon gjorde ÖSKs tre första mål i en match som hemmalaget till slut skulle vinna med 6-1.

Simon Danielsson - tremålsskytt mot Motala AIF

Simon Danielsson – tremålsskytt mot Motala AIF

Av matchrapporten att döma var dock Motala det bättre laget under den första halvleken. De tog ledningen efter 12 minuter och Simons första mål kom inte förrän efter 43 minuter. Den andra halvleken ägdes sedan av ÖSK – i alla fall målmässigt. Övriga ÖSK-mål gjordes av Oliver Kåhed (2) och Hampus Lundgren.

12. 0-1 Arvid Falk Lindgren
43. 1-1 Simon Danielsson
52. 2-1 Simon Danielsson
60. 3-1 Simon Danielsson
68. 4-1 Oliver Kåhed
71. 5-1 Hampus Lundgren
82. 6-1 Oliver Kåhed

Laguppställning: Harald Detlofson – Gabriel Fernsten (k), Arvid Brorsson (80), Joseph Spångberg, Oskar Sandberg – Viktor Walldén, Oliver Kåhed, Jonathan Aronsson (65), Hampus Lundgren (71) – Ebrima Jaiteh, Simon Danielsson (80)
Ersättare: Isac Eklöf (80), Lukas Hjort (71), Murat Kuyumcu (65) och Adam Leijon (80)