Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: Vinst i DM-semifinal

Även i den yngsta DM-klassen kvalificerade sig ÖSK till årets DM-finaler. Och precis som i den äldre pojkklassen och för juniorerna så satt segern långt inne. På Pettersberg ledde Rynninge IK med 1-0 i halvtid innan först Nadir Ayeva och sedan Helmer Andersson kunde ge laget de två mål som behövdes för att kvalificera laget till finalen.

Startspelarna i matchen var: Alen Rasak, Marcus Kanto, Nadir Ayeva, Samuel Hafdell, David Jansson, Gabriel Moshél, Ibrahim Ahmed Kamil, Edvin Cimirotic, Helmer Andersson (k), Dino Salcinovic och Jacob Nilsson (mv).
Avbytare: Simon Norrman (mv), Ryad Iskhadzhiev, Julius Höglund, Viktor Norrman, Lucas Karlsson, Alexius Vestlund Bergquist och Karl Andershed

I finalen som spelas nästa söndag på Trängens IP kommer laget att möta Karlslunds IF som besegrade BK Forward i sin semifinal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.