Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Matcherna kommer tätt

I kväll är det dags igen. ÖSKs U-trupper matchas väldigt hårt för tillfället. ÖSK U17 som nuförtiden egentligen borde kallas U16,5 möter Motala AIF på Behrn Arena. Många av spelarna från U17 och U16 var igång i förrgår då de med en viss möda tog sig vidare i sina respektive DM-klasser. Förhoppningsvis har de hunnit vila upp sig tillräckligt för att kunna ge Motala AIF en match.

Matchtrupp: Från U17: Gabriel Fernsten, Oskar Sandberg, Viktor Walldén, Oliver Kåhed, Hampus Lundgren, Ebrima Jaiteh, Simon Danielsson och Lukas Hjort. Från U16: Harald Detlofsson (mv), Murat Kuyumcu, Arvid Brorsson, Joseph Spångberg. Jonathan Aronsson, Isak Eklöf och Adam Leijon.

ÖSK har ju väldigt många duktiga målvakter i de här åldersklasserna så i måndags passade jag på att fråga hur det kommer sig att Harald får stå i allt från U16 till U19. Svaret är att skador och en halsfluss har ställt till det och att Harald är den ende tillgänglige målvakten för tillfället. Simon Bladh som vaktade U16-målet i DM-matchen mot IFK Kumla är väl inte helt hundra han heller, men ansågs tillräckligt återställd för att kunna ta den matchen i alla fall.

Matchen spelas på Behrn Arena med avspark kl. 19:30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.