Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stort intresse för AIK-matchen

Intresset för årets säsongsavslutning i Allsvenskan då ÖSK möter AIK på hemmaplan verkar att vara rekordstort – i alla fall från stockholmarnas sida. ÖSK var väldigt smarta som släppte ett större antal bortabiljetter (Östra Läktaren plus två närliggande sektioner på Södra) när AIK fortfarande i högsta grad är inblandade i den allsvenska toppstriden. Ett oemotståndligt erbjudande för AIKs supportrar och de knappt 3000 biljetterna såldes slut på några timmar.

Sedan dess har ÖSK i första hand försökt att se till att det även kommer att komma örebroare till matchen. Som ett första steg ger man ÖSK Fotbolls medlemmar, årskortsinnehavare och kommersiella partners en möjlighet att köpa upp till fem biljetter. Utöver ståplats på Västra kan man även köpa sittplatsbiljetter till Norra Läktaren.

ÖSK: Nu släpper vi biljetterna till sista omgången mot AIK – exklusivt biljettsläpp imorgon

Dessutom försöker man att få årskortsinnehavarna på Södra Läktaren att för den här matchen flytta över till den Norra. Tanken är väl att koncentrera AIKs supportrar till den Södra. Som motivering till den föreslagna flytten anför ÖSK service- och säkerhetsskäl.

ÖSK: Information till årskortsinnehavare på Södra läktaren

Vilka de faktiska skälen är går ÖSK inte in på närmare, men det handlar nog i första hand om att man helst skulle vilja utrymma hela läktaren för att sedan kunna sälja platserna till AIKs supportrar. Jag tror dock att det kan vara svårt att få årskortsinnehavare med bra platser på Södra att gå med på att byta ut dessa till förmodligen sämre platser på Norra.

Hos AIK är som sagt intresset för matchen stort och man erbjuder från AIKs försäljningsavdelnings sida sina supportrar en bussresa till Örebro med ett buffé hos Harrys och en långsidesbiljett för det facila priset av 1.695 kronor (exkl. moms). Ett erbjudande som nog i första hand vänder sig till AIKs sponsorer.

AIK: Res med AIK till Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.