Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trinh från start i första landskampen

ÖSKs Martin Trinh spelar högerback, då Sveriges 15-åringar gör sin första landskamp. Motståndare i matchen som spelas i Tidaholm i kväll är Finland. I Sveriges startelva hittar vi även BK Forwards Elias Durmaz som tar platsen till vänster på mittfältet.

På bänken startar Odilon Sangwa som på denna bland annat har sällskap av Karlslunds målvakt Ludvig Franck. Eftersom detta är en dubbellandskamp bör ersättarna i den här matchen få en startplats i returen som spelas i Hjo i övermorgon.

SvFF: 00-ornas allra första landskamp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.