Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Starka ÖSK-lag till kvällens DM-matcher

ÖSKs U-trupper går in med starka lag, då DM-spelet i kväll inleds för deras del.


Junior-DM: IK Sturehov – Örebro SK. Sörbyvallen 19:00
Bortamatch för ÖSK-juniorerna, men inte särskilt långt att resa. På Sörbyvallen väntar IK Sturehov på sina motståndare för DM-semifinalen som börjar kl. 19:00. ÖSK skriver på sin hemsida, att man tagit ut en trupp bestående av spelare från U17 och U19-trupperna. Ja, och så U16-målvakten Harald Detlofsson som får göra sin tredje match på fyra dagar efter att ha stått för U19 i fredags då de mötte Vasalund och för U17 på lördagen, då Lomma/Bunkeflo var motståndare.

Matchtrupp.
Från U19: Edwin Ahlnäs, Albin Ödberg, Andreas Klingström, William Gunnarsson, Mirza Turan, Solomon Babyesiza, Mikael Loön, Michel Yanez och Felix Möller
Från U17: Oskar Sandberg, Gabriel Fernsten, Viktor Franssila, Oliver Kåhed, Marcus Karlsson, Viktor Walldén och Ebrima Jaiteh
Från U16: Harald Detlofson (mv), Almin Masic
Klassindelningen har gjorts utifrån ett åldersmässigt perspektiv

Sturehov skriver på sin hemsida, att klubben för första gången (i nutid?) har en U-trupp och att det därför är en viktig och spännade match för spelarna.

Sturehovs matchtrupp: Sebastian Molnar (P00), Jonas Thorslund , John Kakraba (A), Emil Engström, Philip Granath (A), Filip Erlingmark, Linus Hagberg, Peter Åqvist (A), Philip Haraldsson, Tim Nyberg, Jakob Ludeen, Mukhtar Ali, Fredrik Edlund (A), Adam Bark (P00), Reber Mohammed, Gurra Montin (A), Jakob Luis Ali.
Med reservation för att jag ”gissat rätt” beträffande efternamnen.


P16: IFK Kumla – Örebro SK. Kumla IP 19:15
ÖSK U16, som mycket väl kan vara Sveriges just nu bästa lag i åldersgruppen, möter IFK Kumla på bortaplan. ÖSK kommer till matchen med följande
Matchtrupp: Simon Bladh (mv), Jacob Nilsson (mv, U15), Samuel Brunnberg, Vide Törner, Gustav Pauly, Murat Kuyumcu, Viktor Svensson, Joseph Spångberg, Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Edwin Lundqvist, Sebastian Ternevid, Isac Eklöf, Henrik Wester, Adam Leijon, Jonathan Eriksson, Fahad Said och Odilon Sangwa

Matchtrupp IFK Kumla: Adam Orre (mv), Isak Andersson, Anel Prguda, Ahmed Omar Jafar, Manne Ljunghaga, Mesbah Nazari, Oscar Berglund, Olle Nielsen Lilja, Anton Jansson, Oliver Ljunghaga, Lucas Garberg, Linus Eriksson, Mohammed Mohammed, Johan Nielsen och Hsa Kpru Soe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.