Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Oavgjort mot Vasalund

ÖSK och Vasalund spelade oavgjort 1-1 i gårdagens match i juniorallsvenskan. Ett hyfsat resultat ändå, tänkte jag ända tills dess att jag såg att Vasalunds mål inte gjordes förrän i den 87:e minuten. Så därmed var nog känslan att det snarare handlade om en poängförlust än en poängvinst.

Det har inte sipprat ut så mycket om matchen än så Bloggen för nöja sig med att läsa på och mellan raderna i SvFF:s matchrapport som i alla fall verkar vara uppdaterad med korrekta matchtrupper.

Christer Lipovac avslutade (antar jag) sin tid som ÖSKare genom att ge Sportklubben ett ledningsmål i den 31:a minuten. Sedan utjämnade som sagt hemmalaget med tre minuter kvar att spela. Klimatet på plan verkar inte direkt ha varit vänskapligt. Vasalundspelare varnades hela fyra gången.

Tillägg:
ÖSK: Snöpligt poängtapp mot Vasalund
Startelvan: Harald Detlofsson – Edwin Ahlnäs, Carl Ekstrand Hamrén, Viktor Franssila, Albin Ödberg (70) – Michel Yanez Hernandez, Mikael Loön, Mirza Turan, Almin Masic (78) – Felix Möller (80), Christer Lipovac (89)
Ersättare: William Gunnarsson (70), Marcus Karlsson (80), Solomon Babyesiza (89) och äntligen David Holm (78)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.