Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Seger för ungt lag mot Limhamn/Bunkeflo

Ett för dagen ovanligt ungt U17-lag, där hälften av spelarna inte kommer att passera 17-årsgränsen i år, gjorde av allt att döma en riktigt bra match i Malmö. Motståndarna från Limhamn/Bunkeflo tog visserligen ledningen i den första halvlekens sista minut. Det är sådant som brukar kännas extra tungt.

Men ungdomarna lät sig inte nedslås utan kunde i andra halvlek göra de båda mål som behövdes för att säkra de tre poäng som behövdes för att göra hemresan till Örebro uthärdlig. Det var Viktor Walldén som kvitterade i den 61 minuten och Adam Leijon som gjorde vinstmålet i den 83:e.

De elva som startade matchen: Gustav Pauly, Adem Greku, Ebrima Jaiteh, Jonathan Aronsson, Gabriel Fernsten (k), Joseph Spångberg, Lukas Hjort, Hampus Lundgren, Harald Detlofsson (mv), Viktor Walldén och Arvid Brorsson.
De fyra som startade från bänken: Adam Leijon, Murat Kuyumcu, Isac Eklöf och Oscar Sandberg

Kul för 16-åringarna och för de 17-åringar som normalt inte brukar få så mycket speltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.