Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helgens U-trupper

ÖSK U19 resp. U17 spelar borta den här helgen. För U19 är det match redan i kväll mot Vasalund på Skytteholms IP. U17 har tidig väckning i morgon för att hinna ner till Malmö för matchen mot IF Limhamn/Bunkeflo som skall börja redan klockan 14:00. Snärjigt värre lär målvakten Harald Detlofsson från U16 få. Av trupperna att döma kommer han att sitta på bänken i Vasalundsmatchen, vakta målet i Malmö och dessutom förmodligen stå i mål igen, då ÖSK U16 möter IFK Kumla i en DM-match på måndag.

Rent allmänt kan man konstatera, att det lånas rätt friskt mellan trupperna vid den här tiden på året. U19 tar med spelare från U17 och de senare lånar friskt in från U16 (som som sagt inte spelar förrän på måndag).

U19-trupp för match mot Vasalund med avspark klockan 19:30: Från U19: Kalle Westdahl, Michel Yanez Hernandez, Carl Ekstrand-Hamrén, Edvin Ahlnäs, Felix Möller, Mikael Loön, Mirza Turan, Christer Lipovac, William Gunnarsson, Albin Ödberg, Solomon Babyesiza och David Holm. Från U17: Viktor Franssila, Almin Masic, Marcus Karlsson, Oskar Sandberg och Harald Detlofsson.

Det blev ingen plats för Carl Ekstrand Hamrén i A-truppen den här veckan så det blir spel med U19 i stället. Till sin hjälp i mittbacklåset lär ha ha Viktor Franssila från U17. Lite förvånande att se Christer Lipovacs namn i truppen. Jag trodde att han redan bytt klubbdress, men det tar kanske tid att registrera klubbytet.


U17 reser till Malmö med en trupp som innehåller fler 16-åringar än 17-åringar.
Matchtrupp: Från U17: Oskar Sandberg, Gabriel Fernsten, Viktor Walldén, Ebrima Jaiteh, Adem Greku, Hampus Lundgren och Lukas Hjort. Från U16: Harald Detlofsson, Arvid Brorsson, Joseph Spångberg, Jonathan Aronsson, Adam Leijon, Albin Zidaric, Edwin Lundqvist och Murat Kuyumcu.

Inga större problem med att det är så många 16-åringar i truppen, tror Bloggen. Killarna i U16 har verkligen överraskat (mig) och skall inte ha några problem i en sådan här match.

Avspark kl. 14:00 på Brovallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.