Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Toppen mot botten

ÖSKs framgångsrika U16-lag möter i kväll i U16-serien Gefle IF. Det blir två lag med vitt skilda förutsättningar som möts. ÖSK har spelat 10 matcher och är fortfarande obesegrade. Enda poängtappet är en oavgjord match. Gefle har spelat 11, men bara tagit en oavgjord poäng vid ett enda tillfälle. Allt talar således för hemmavinst.

ÖSK har tagit ut följande starka Matchtrupp: Harald Detlofsson (mv), Samuel Brunnberg, Gustav Pauly, Vide Törner, Viktor Svensson, Joseph Spångberg, Murat Kuyumcu, Edvin Lundqvist, Henrik Westher, Jonathan Aronsson, Isac Eklöf, Albin Zidaric, Sebastian Ternevid, Adam Leijon, Odilon Sangwa , Gabriel Nyström (U15), mv från U15.

Bloggen noterar att Odilon Sangwa för första gången är uttagen till en U16-match. Han finns dessutom nu upptagen som spelare på truppens hemsida, vilket väl betyder att han blivit uppflyttad från P16 U till U16.

Kvällens match spelas på Behrn Arena och börjar kl. 19:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.