Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK letar förstärkningar

I morgon natt stänger sommarfönstret. NA uppger nu att ÖSK jobbar på att få in ytterligare en anfallare i truppen.
– Vi letar efter någon som ska stärka oss, och vi jobbar naturligtvis för högtryck. Men blir det inget så blir det inget säger Magnus Sköldmark till tidningen.

Dessutom ser man uppenbarligen på möjligheten att knyta örebrosyrianernas Mozart Surville till sig. I hans fall handlar det dock inte om att kortfristigt förstärka truppen utan om ett mer långsiktigt upplägg. Vad det nu kan vara.

Bloggen tror att det bästa nog vore att inte göra något beträffande Mozart. Hans tid i Örebro kantas av frågetecken. Hos ÖSK Söder verkade man inte speciellt besvikna över att han lämnade dem. I vintras hade vi den märkliga övergången till BK Forward som inte blev av trots att klubben gått ut och sagt att övergången var klar. Nu senast har han trots att han är klubbens överlägset bäste målskytt blivit avstängd av Örebro Syrianska av diciplinära skäl.

NA: Sköldmark:”Vi diskuterar möjliga lösningar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.