Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

DM: Stark trupp möter IFK Örebro

Det blir en trupp med massvis av allsvenska kvalifikationer som i kväll tar sig an IFK Örebro i DM-matchen på Brickebackens IP. ÖSKs tränarteam har valt att ta ut alla spelare som inte var med i startelvan i gårdagsmatchen mot IFK Norrköping. Det innebär bland annat att både Nordin Gerzic och Kalle Holmberg, som då blev inbytta med en halvtimme kvar att spela, får speltid även i kväll.

Laguppställning: Jacob Rinne – Patrik Haginge, Carl Ekstrand-Hamrén, Erik Moberg, Sebastian Ring – Christer Lipovac, Nordin Gerzic, Daniel Nordmark, Michel Yanez Hernandez (U19) – Kalle Holmberg, Jonathan Lundberg
Ersättare: William Gunnarsson U19), Albin Ödberg (U19), Mirza Turan (U19), Felix Möller (U19), Douglas Bjäresten (mv, U17), Ebrima Jaiteh (U17) och Viktor Franssila (U17)

Det är nog bra att ÖSK kommer med en stark trupp till den här matchen. Laget kommer att behöva göra minst fyra mål för att gå vidare i turneringen med tanke på att IFK Örebro lär klara av att tillgodogöra sig sina tre bonusstraffmål (De får slå upp till 5 stycken straffar). För ÖSKs del gäller det att inte underskatta sina motståndare och att relativt snabbt få in ett mål eller två. Annars kan det bli jobbigt – speciellt om IFK Örebro lyckas att göra något spelmål också, vilket inte alls är otroligt att de gör.

Kvällens motståndare är med och utmanar i toppen av div 4. I sin senaste match vann de med 7-1 mot FC Assyriska.

IFK Örebro: Inför IFK Örebro – ÖSK

IFK örebros matchtrupp (om jag fattat saken rätt): Pontus Karlström, Alexander Hjelm, Hampus Lilja (k), David Fromell, Aras Yasin, Mikias Solomon, Mattias Thalén, Emil Åstradsson, Samuel Sparrow, Jonathan Andersson, Fredrik Björs, Erik Gustafsson, Hiwa Mohammadi, Hugo Ljunglöf, Erik Ljunglöf, Emil Carlsson och Sebastian Svendsen.

Kvällens domare Salko Basic blåser igång matchen kl. 19:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.