Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Seger i höstinledningen

Gustaf Strid gjorde det viktiga andramålet.

Gustaf Strid gjorde det viktiga andramålet.


Efter en cupbetonad sommar var det idag dags för serielunk igen för ÖSKs regionala P15-lag. Vårmatchen mot motståndarna från FBK Karlstad slutade 1-1, så båda lagen hade väl lite revansch att utkräva – om inte annat av sig själva.

Bäst gick det i det avseende för hemmalaget som kunde ta ledningen med 2-0 innan FBK reducerade och kvitteringsjagade. Under matcherna i Örebrocupen och Elite Hotel Cup kunde laget förstärkas med spelare både från U14 och U16. I dagens match hade man återgått till det normala med ett undantag. En av dessa var Malcolm Stolt som normalt tränar och spelar med den ett år äldre U-gruppen. Matchen för U16 var inställd så då passade det väl bra att Malle fick lite extra speltid.

ÖSKs första mål gjordes av lagkapten Fredrik Karlsson på straff efter det att Malle blivit fälld i straffområdet. I andra halvlek ökade Gustaf Strid på till 2-0 innan FBK kunde få in sin reducering.

Matchfakta (2*40):
11. 1-0 Fredrik Karlsson (straff)
54. 2-0 Gustaf Strid
62. 2-1

Följande 11 spelare ingick i startelvan: Jacob Nilsson (mv), David Sandberg, Lucas Parkedal Stenfelt, Fredrik Karlsson (k), Mohammad Suliman Nassri, Gabriel Nyström, Mohammad Omran Nassri, Iliar Baktiaravitch Sultyyarov, Gustaf Strid, Malcolm Stolt och Joel Nilsson.
På bänken då matchen startade satt: Martin Andersson (mv), Elliot Andersson, Johannes Hjulström och Carl Berglund

Lagets hemsida: Matchreferat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.