Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Seger i Norrköping

Albin Zidaric: Matchvinnare mot IFK Norrköping.

Albin Zidaric: Matchvinnare mot IFK Norrköping.


ÖSKs U16-lag fortsätter att röja undan allt vad motstånd heter. Obesegrade efter 10 omgångar och med enbart en oavgjord match är nu avståndet till tvåan Djurgårdens IF sju poäng. Målskillnaden 26 – 5 är inte heller så dålig.

I dagens bortamatch mot IFK Norrköping var det hemmalaget som tog ledningen. Men två mål av Albin Zidaric avgör matchen till ÖSKs fördel. Bloggen noterar att anfallaren Gabriel Nyström från U15-truppen fick göra ett inhopp på en kvart och att Arvid Brorsson numera spelar mittback.

Matchfakta (2*40):
23. 1-0
38. 1-1 Albin Zidaric (Henrik Westher)
47. 1-2 Albin Zidaric (Isac Eklöf)

Laguppställning (4-4-2 antar jag): Harald Detlofsson – Martin Trinh, Arvid Brorsson, Murat Kuyumcu, Samuel Brunnberg – Isac Eklöf (70), Edvin, Jonathan Aronsson, Albin Zidaric – Henrik Westher, Adam Leijon (ut 58, in 70)
Ersättare: Martin Andersson (U15, mv), Vide Thörner, Sebastian Ternevid (in 73), Gabriel Nyström ( U15, in 58, ut 73)

Mer om matchen på lagets hemsida: IFK Norrköping – ÖSK = 1-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.