Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Bra höststart

Nygammal hos ÖSK Söder: Pontus Lövgren

Nygammal hos ÖSK Söder: Pontus Lövgren

ÖSKs Söders herrlag fick en bra start på höstsäsongen. Efter att ha avslutat våren med tre oavgjorda matcher blev det idag vinst med 2-1 mot Åmmebergs IF. Revansch för 4-2 förlusten i våras. Det verkar ha varit en rätt tuff match på GPP IP med fyra gula kort för hemmalaget och ett vinstmål med en minut kvar av matchtiden. Målgörare var Vedran Ljuboja, som nu hunnit bli något av en veteran i en klubb där spelaromsättningen har varit stor. Söders kvittering till 1-1 i den 62:a minuten gjordes av Hamza Ibrahim Hassan.

Rent allmänt är det en hel del positivt kring klubben för tillfället. Den spelartrupp som var nästan utblottad i vintras består nu av ca. 40 spelare. Så många, att man nu tvingas sätta stopp för ytterligare förvärv. Samarbetet med ÖSK Ungdom fungerar bra och några av Ungdoms spelare kommer att vara med i ÖSK Söders reservlag. Detta tack vare att man anmält ett sammanslaget lag. (Jo, man kan göra så). Jag noterar även att Pontus Lövgren är tillbaka efter några års frånvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.