Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Osäkert beträffande Kamara

NA har forskat en del beträffande statusen på Alhassan Kamara. Enligt Alexander Axén är det mycket tveksamt om han kommer att kunna spela i år. ÖSKs klubbläkare Ulf Nordström är möjligen något mer optimistisk, men vill inte lämna någon prognos beträffande spelklarheten.

Bloggen noterar att det i dagsläget förmodligen ligger i tränarnas intresse, att inte sprida några förhoppningar om att Kamara skall hinna komma i speldugligt skick (och frälsa ÖSK från nedflyttningsspöket). Det är den nuvarande truppen som måste åstadkomma detta oberoende av om Kamara hinner bli klar eller ej.

ÖSK har ju av någon anledning valt att inte gå ut med någon information om vad det är för typ av skada som Kamara drabbats av. Enligt tidningen är det numera en officiell hemlighet att det rör sig om en stressfraktur på en underbensben.

NA: Axén: ”Tror inte på Crespo mer i år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.