Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Nollor i Göteborg

ÖSK U17 var i går i Göteborg för en match mot GAIS i pojkallsvenskan. Resultatet 0-0 hör inte till de vanligare i de här sammanhangen, men ibland blir det ändå så. (Såg för övrigt även att matchen igår mellan Malmö FF och Mjällby slutade 0-0, vilket är ännu mera anmärkningsvärt).

Beträffande ÖSKs match finns det ännu ingen information på ÖSKs hemsida. Så Bloggen för nöja sig med att återge den matchtrupp som finns utlagd hos SvFF, vilken inte alltid är hundraprocentigt korrekt.

Matchtrupp: Jonathan Aronsson (U16), Arvid Brorsson (U16), Harald Detlofsson (mv, U16), Gabriel Fernsten, Adem Greku, Lukas Hjort, Ebrima Jaiteh, Kevin Johansson, Oliver Kåhed, Hampus Lundgren, Edwin Lundkvist (U16), Almin Masic, Joseph Spångberg (U16), Viktor Walldén och Albin Zidaric (U16).

Det saknas väl en del spelare i U19 nu, vilket gör att trupperna får låna spelare av varandra. Fast det är ju hur som helst bra för killarna från U16-truppen att få vara med redan nu U17. Det är ju i den miljön de skall spela nästa år. För tillfället så är det väl mest av allt mittbackar som är en bristvara. De två som är ordinarie i U17 spelade mot Djurgården i går och mot GAIS skulle jag gissa att det var spelare från U16 som fick ta det jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.