Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: Sexa i Sverigecupen

Det blev till slut en sjätteplats för ÖSKs U14-trupp då Sverigecupen avslutades idag. I den första placeringsmatchen avfärdades Syrianska FC med hela 6-0. Målformen som det väl varit lite si och så med under cupen verkade alltså ha infunnit sig till finaldagen. Fast så var det nog ändå inte.

I matchen om vem som skulle bli femma resp. sexa mötte ÖSK sedan BK Höllviken, ett bekant lag från gruppspelet. I det första mötet mellan lagen vann ÖSK med 2-0. I den här matchen blev det 1-1 och skåningarna vann sedan straffavgörandet med 4-3.

Årets cup vanns av IFK Göteborg som besegrade ÖSKs kvartsfinalmotståndare Angered FC med 3-2.

Av de övriga örebrolagen placerade sig Karlslunds IF på 15:e plats och Rynninge IK på den trettioförsta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.