Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: Förlust i kvarten

Det blev en vinst och en förlust för ÖSK U14 då Sverigecupen fortsatte idag. I åttondelen besegrades Motala AIF med 2-0. Kvartsfinalmotståndare blev sedan (som väntat) Angered FC som i sin åttondel besegrat Karlslunds IF med 3-1.

Sverigecupen är dock en turnering som (nästan) aldrig tar slut. Trots kvartsfinalförlusten fortsätter ÖSK i morgon med två placeringsmatcher avseende placeringarna 5-8. I morgondagens första placeringsmatch kommer ÖSK att få möta förloraren i matchen mellan Syrianska FC och IFK Berga.

Beträffande övriga örebrolag i turneringen spelar Karlslund för en plats mellan 13 och 16 medan Rynninge spelar för en plats mellan 29 och 32.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.