Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Gurkor mot Kex

Söderdamerna får en snabb möjlighet att i viss mån reparera självförtroende och tabellplaceringen efter genomklappningen (eller vad det nu var) mot IFK Nyköping för några dagar sedan. Söderdamerna som halkat efter en del från den absoluta toppen behöver en trepoängare för att inte hamna i ingenmansland när nu höstsäsongen drar igång på allvar. Detsamma gäller till och med i något högre grad för det gulsvarta motståndarlaget.

Till Västerås åker ÖSK Söder dock med något som mest av allt ser ut som en minitrupp, så jag är inte så säker på hur reparationsförsöket kommer att lyckas. Uttagna att representera ÖSK Söder är den här gången: Ida Lindell (mv), Lisa Lindahl, Maya Pettersson, Linnea Wetterberg, Bianca Sjöberg, Agnes Andersson, Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Amanda Nordenby, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Anna Meijer, Emma Tivemo, Emelie Lundqvist och Stina Koskilampi (mv)

Unga ansikten i truppen är förutom målvakten Stina Koskilampi även Linnea Wetterberg och Agnes Andersson.

Lagets hemsida: E18-derby i morgon söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.