Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U14: Seger i Sverigecupen

ÖSKs U14-trupp är den här helgen i Karlstad för att deltaga i Sverigecupen. Detta är en inbjudningsturnering för klassen P14. Ibland brukar man till och med kalla cupen för årskullens inofficiella SM-tävling. Riktigt så bra är väl inte årets deltagarlista, men utan tvekan så är det många bra lag som är med.

ÖSKarna har idag spelat sin första gruppspelsmatch. Motståndare var IFK Haninge och den matchen vanns med 3-1 av de svartvita. De fick alltså en bra start på sin turnering. I morgon spelas gruppspelet klart och ÖSKs fredagsmotståndare är Alviks IK och BK Höllviken.

En länk till cupresultatet finns under rubriken Ungdomscuper i högermarginalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.