Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Oavgjort på Strandvallen

ÖSK och Mjällby spelade oavgjort 2-2 då pojkallsvenskan drog igång igen efter sommaruppehållet. Med tanke på ÖSK-segern med 5-2 då lagen möttes på Behrn Arena för en dryg månad sedan var nog resultatet något av en besvikelse. Med tanke på hur matchen utvecklades var man nog närmast glada över poängen. Matchrapporten hos SvFF ser nämligen ut så här:

Mjällby mot ÖSK
Tvåmålsunderläge i paus och målvakten utvisad med fem minuter kvar att spela. Det verkar ha varit en dramatisk andra halvlek, speciellt med tanke på att man inte hade någon reservmålvakt med sig den här gången.

De elva som startade var: Martin Trinh, Alex Hahne (k), Oscar Sandberg, Viktor Walldén, Hampus Lundgren, Almin Masic, Marcus Karlsson, Arvid Brorsson, Oliver Kåhed, Douglas Bjäresten och Viktor Franssila.
På bänken satt: Mattias Sjöberg, Lukas Hjort, Gabriel Fernsten och Kevin Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.