Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bortamatch mot Mjällby

ÖSKs U17-trupp påbörjar sin höstsäsong idag med en bortamatch mot Mjällby AIF. Hemma på Behrn Arena i juni blev det en enkel vinst med 5-2 för de svartvita.

Till Blekinge reser ÖSK med följande trupp: Douglas Bjäresten, Oskar Sandberg, Alex Hahne, Gabriel Fernsten, Arvid Brorsson, Martin Trinh, Almin Masic, Kevin Johansson, Oliver Kåhed, Viktor Walldén, Lukas Hjort, Viktor Franssila, Mattias Sjöberg, Hampus Lundgren och Marcus Karlsson.

Det ser väl lite tunt ut med bara 15 spelare i truppen, ingen reservmålvakt på bänken och ingen uttalad anfallspartner för Marcus Karlsson. U16 spelade en träningsmatch igår (mot Yxults seniorer) och det är väl därför som de enda U16-spelarna är Martin Trinh, Arvid Brorsson och Mattias Sjöberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.