Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Surville och Lopez får träna med ÖSK

NA skriver, att Mozart Surville och Diego Lopez framöver kommer att träna med ÖSK några gånger i veckan. Det verkar inte vara så, att de kommer med jämnt utan de får hoppa in då det ”behövs”.
– De kommer främst att vara med på träningarna då vi lyfter upp några U19-killar, säger Magnus Sköldmark till tidningen.

Bloggen tror att det nog i alla fall delvis handlar om att fylla ut träningsgruppen vid de tillfällen då man vill spela 11 mot 11 på fullstor plan. ÖSKs trupp är så tunn att med några spelare skadade eller frånvarande av andra anledningar måste man låna för att få ihop fulla lag.

På frågan om de är aktuella för fortsatt spel med U21-laget så blir svaret att detta kommer att bestämmas från match till match. Nästa match i U21-allsvenskan spelas för övrigt redan i morgon måndag då IFK Norrköping kommer till Behrn Arena.

Beträffande Lopez visar det sig (efter lite websurfande) att han faktiskt representerat Mexico i några futsalvänskapslandskamper.

NA: ÖSK vill se mer av succéanfallaren
Pars FC: Mexican national futsal player joins Pars FC!
Alianza de Futbol Hispano: Facebookartikel

NA verkar i sin rapportering att rikta sitt intresse mot Mozart Surville, men jag undrar om det inte är Diego Lopez som är den intressantare spelaren av de två – meritmässigt i alla fall.

Diego Lopez har representerat Mexico i futsal.

Diego Lopez har representerat Mexico i futsal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.