Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Förlust i Sundsvall

Det har kommit in lite rapporter om dagens U21-match i Sundsvall. ÖSK förlorade med klara 3-1, vilket inte var så konstigt med tanke på att Sundsvall kom till spel med ett knippe A-truppsspelare medan ÖSK mest hade juniorer och provspelare på plan.

Det finns nu en matchrapport hos SvFF, men i den saknas två stycken spelare för ÖSK. Jag antar att det beror på att datasystemet (eller den rapporterande domaren) inte klarar av att få med spelare som inte finns registrerade i FOGIS.

Matchfakta: Sundsvall dominerade spelet kraftigt i första halvlek då de också gjorde sina tre mål. Den andra halvleken blev jämnare och halvlekens enda mål gjordes av provspelaren Diego i slutsekunderna av matchen.

20. 1-0 Daniel Sliper
36. 2-0 Smajl Suljevic
39. 3-0 Leo Englund
90. 3-1 Diego Lopéz Silva

Laguppställning: Harald Detlofsson (U16) – Kyle Garcia (PSC, 46), Josh Guydru (PSC ,46), Carl Ekstrand Hamrén, Sebastian Ring – Diego Lopez (Pars FC), Mirza Turan, Christer Lipovac, Almin Masic (ut 46, in igen 70) – Jonathan Lundberg (70), Mozart Surville (Örebro Syrianska)
Ersättare: Michel Yanez Hernandez (46), Andreas Klingström (46) och Mikael Loön (46)


Startelva Sundsvall: Leo Englund (A), Erik Grahm (-96), Erik Granat (A), Rabii Hamdan (-96), Simon Helg (A), Robert Lundström (A), Sebastian Rajalakso (A), Lloyd Saxton (A, mv), Daniel Sliper (A, k), Smajl Suljevic (A), Robert Hammarstedt (provspelare från Östersund)
Ersättare: Albert Edström (-98), Jonathan Malmberg (A, mv), Jonathan Manousian (-97) och Jonathan Morsay (-97)

GIF Sundsvall: U21 tog tre pinnar på Norrporten Arena
Sundsvalls Tidning: Här gör Hammarstedt 90 minuter i GIF-tröjan
NA: ÖSK testade spelare mot Gif Sundsvall i U21-match
ÖSK: Axel Kjäll om U21-matchen och provspelarna (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.