Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Malmö FF träningsspelar

Malmö FF, ÖSKs lördagsmotståndare i allsvenskan, träningsspelar i kväll mot tjeckiska FC Slovan Liberec. De tycker väl inte att mötet med ÖSK erbjuder fullgod matchträning inför sitt deltagande i kvalet till Champions League. (Deras första kvalmatch spelas den 15 juli mot FK Žalgiris Vilnius från Litauen).

Sydsvenskan kommer av allt att döma att websända denna träningsmatch. Det blir nog en väldigt enkel produktion utan några kommentarer, men kan ju ändå vara intressant ändå för de som vill få en koll på hur MFF ser ut för tillfället. Inte så bra att döma av förlusten mot IFK Norrköping nu senast.

MFF ställer i kvällens match upp med ett starkt lag. Motståndarna från Liberec är nog inte riktigt i serieform för tillfället. De har antagligen just börjat sin förberedelseträning inför sina kvalmatcher till gruppspelet i Europe League, som de spelar i slutet av juli/början av augusti.

MFF:s startelva: Zlatan Azinovic – Anton Tinnerholm, Rasmus Bengtsson, Kari Árnason, Pa Konate – Simon Kroon, Enock Kofi Adu, Erdal Rakip, Magnus Wolff Eikrem – Markus Rosenberg, Jo Inge Berget

Avbytare: Marko Johansson (mv), Agon Mehmeti, Guillermo Molins, Tobias Sana, Andreas Vindheim, Pawel Cibicki, Franz Brorsson, Mahmut Özen, Luis Felipe Carvalho.

Sydsvenskan: Se MFF-FC Slovan Liberec direkt på Sydsvenskan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.